TILLBEHÖR

PEPPARSÅS

Ingredienser
1 tsk hel svartpeppar
1 tsk hel grönpeppar
2 st schalottenlök
1 msk smör
1 msk tomatpuré
2-3 dl vispgrädde
(börja med 2 dl, fyll på om den blir för tjock)
1 dl vatten
1 msk soja
1 msk kalvfond
1 tsk colorit
salt efter smak

Tillagning

Stöt pepparkornen med en mortel.

Skala och finhacka löken

Fräs pepparn i smör.

Tillsätt tomatpuré, lök och låt det fräsa i ca 2 minuter.

Tillsätt grädde, vatten, soja och fond.

Sjud såsen i 10-15 minuter.

Tillsätt salt efter behov och om såsen blir för tjock, tillsätt mer grädde. 

© 2018 OLGAS RECEPT By Olga90
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång